Feestelijke kerstquiche

AllerHande december 2003 / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kerstquiche met kalkoen, kastanje en cranberrys
  • 1 zak ijsbergsla gemengde extra à 200 g
  • ½ zakje amandelschaafsel à 45 g

Instructies

  • Quiche volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen.
  • Sla over vier borden verdelen.
  • Amandelschaafsel in droge koekenpan in 2 minuten goudbruin roosteren.
  • Quiche in punten snijden en op sla leggen.
  • Bestrooien met amandelschaafsel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Notitie: Kerst
Tip: Een puntje quiche op een toef sla is lekker als voor- of tussengerecht, maar een flink stuk quiche met een salade ernaast leent zich prima als snel hoofdgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Voorgerechten
Land van herkomst Frankrijk
Feestdagen etc Kerst