Five spice wok roll met gewokte kip, shii-take en Chinese kool

Porties: 3 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet
  • 250 g shii-take paddenstoelen
  • 1 kleine Chinese kool
  • Conimex Woksaus Chinese Five Spice
  • Conimex Wok Olie
  • 1 pak Conimex Wok Rolls
  • 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook

Instructies

  • Snijd de kipfilet in plakjes.
  • Maak de paddenstoelen schoon en halveer eventueel de grote exemplaren.
  • Was en snijd de kool in reepjes.
  • Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de kip 5 minuten.
  • Voeg de paddenstoelen en de kool toe en wok deze 5 minuten mee.
  • Voeg 6 eetlepels woksaus toe. Wok nog 1 minuut.
  • Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Verdeel het kip-groentemengsel over de wok rolls en bestrooi ze met de bieslook.
  • Rol ze op en leg ze op de borden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Zet voor een lekker knappertje Conimex Gebakken Uitjes op tafel.
Variatietip:
Voeg met de kip 1 fijngesneden teentje knoflook en wat geraspte verse gember toe. Vervang de kipfilet door roerbakvleesreepjes of stevige visfilet zoals zalm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Oosters