Focaccia met waterkersmousse

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 voorgebakken focaccia 240 g, AH,
  • 1 eetlepel(s) blanke rozijnen
  • 1 eetlepel(s) olijfolie,
  • 2 zakjes waterkers á 75 g,
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepel(s) pijnboompitten zakje á 75 g, Qualino

Instructies

  • Focaccia volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
  • Intussen in kommetje met lauwwarm water rozijnen ca. 5 minuten wellen.
  • In wok of hapjespan olie verhitten.
  • Waterkers ca. 5 minuten al omscheppend bakken, tot vocht verdampt is.
  • Waterkers heel fijnhakken.
  • Rozijnen laten uitlekken en door waterkers scheppen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Pijnboompitten iets fijnhakken.
  • Focaccia bestrijken met waterkersmousse en in 8 stukken snijden.
  • Bestrooien met pijnboompitten.

Voedingswaarden

Calories: 270 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 7 g | Vet: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Brunch / Lunch
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch