Fondue bourguignon 2

bourgonsiche fondue
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 800 g biefstuk
  • dl aardnotenolie
  • tomatenketchup
  • worcestersaus
  • mosterd
  • tomatenpuree
  • kerriesaus met mierikswortel
  • ½ l mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap

Instructies

  • Verdeel de mayoanise in 4 gelijke delen.
  • Voeg bij het eerste deel een eetlepel mosterd.
  • Klop en nog wat olie door zodat hij weer wat dikker wordt.
  • Meng door het tweede deel de lepel citroensap, door het derde een eetlepel tomatenpuree en door het vierde een eetlepel kerry.
  • Maak de mierikswortelsaus.
  • Doe alle sauzen in kommetjes, zet de tomatenketchup en worc.saus op tafel.
  • Snij het vlees in blokjes.
  • Sauteer ze in een pannetje met de hete olie, gestoken aan een fonduevorkje.
  • U kunt hier salades naar smaak bij geven en stokbrood met boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fondue / Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk