Fusilli met zalm en snijbonen

Fusilli met zalm en snijbonen

Recept categorieën Pasta, Vis, Zalm
Land van herkomst Italië
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • In pan snijbonen 5 minuten koken.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In pan olie verhitten en ui fruiten.
  • Aan uien 250 ml water, melk en mix voor roomsaus toevoegen.
  • Zachtjes 2 minuten laten koken.
  • Zalm afgieten en graatjes en velletjes verwijderen.
  • Zalm aan saus toevoegen en verwarmen.
  • Fusilli met snijbonen mengen en over vier borden verdelen.
  • Roomsaus over fusilli schenken.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept