Garnalen en Krab in dilleroom van Allerhande

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zakje verse dille
  • 125 gram surimiflakes
  • 125 gram garnalen
  • 3 eetlepel(s) medium sherry
  • 250 ml slagroom
  • zout en vers gemalen peper
  • waterkers

Instructies

  • Helft dille fijnhakken.
  • Surimi kleinsnijden,
  • Garnalen afspoelen en droogdeppen.
  • In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen.
  • Minstens 2 uur in de koelkast laten marineren.
  • Rest dille fijnhakken.
  • In kom slagroom met zout en peper naar smaak stijfkloppen.
  • Garnalen er luchtig doorscheppen.
  • Dille erover.
  • Op schaal garneren met waterkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Koude Hapjes / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Frankrijk