Gebakken tilapia met knoflook-bieslooksaus

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zakje mix voor tafelsaus aioli Duyvis
  • eetlepel(s) mayohalf
  • 1 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook schaaltje à 15 g
  • 4 tilapiafilets
  • versgemalen peper
  • zout
  • 6 eetlepel(s) tarwebloem
  • eetlepel(s) olijfolie traditioneel

Instructies

  • Roer de sausmix met de mayohalf, de bieslook en 1 eetlepel water door elkaar.
  • Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en wentel de vis door de bloem.
  • Schud het overtollige bloem eraf en bak de vis in de hete olie aan beide kanten lichtbruin en gaar.
  • Lekker met Vlaamse frieten en komkommer met sladressing yoghurt.

Notities / Tips / Wijnadvies

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis