Gegratineerde andijviestamppot

Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram andijvie
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 1 ui
  • 2 eetlepel(s) boter
  • 1 pak puree voor stampotten 2 zakjes,224 gr, maggi
  • 2 zakjes frico slankie 25+ licht pittig a 100 gr.
  • ovenschaal in gevet inhoud 2,5 l.
  • zout
  • peper

Instructies

  • Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Champignons schoonvegen en in plakjes snijden
  • Uien pellen en snipperen.
  • Grill voorverwarmen.
  • In koekenpan boter verhitten.
  • Uien en champignons 5 min. bakken.
  • Intussen puree maken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Puree mengen met andijvie en helft van kaas en overscheppen in ovenschaal.
  • Champignons pittig op smaak brengen met zout en peper.
  • Champignons over stamppot verdelen en bestrooien met rest van kaas.
  • Schotel onder grill in ca. 3 min. gratineren.

Voedingswaarden

Calories: 375 kcal | koolhydraten: 41 g | Protein: 25 g | Vet: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ovenschotel / Stamppot
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch