Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de marinade van groene kruiden
- 400 ml olijfolie
- 4 teentjes Knoflook uitgeperst
- 1 bosje peterselie fijngehakt
- 1 bosje bieslook fijngehakt
Voor de knoflookmayonaise
Voor de gegrilde kanloekspiesjes
- 10 spiesjes kalkoenfilet
- 150 gram spekjes uitgebakken
- 50 ge gebakken uitjes
Instructies
Voor de marinade van groene kruiden
- Men alle ingrediënten door elkaar en voeg naar smaak peper en zout toe
- Giet de marinade over de kalkoenspiesjes en laat deze 3 uur marineren.
Voor de knoflookmayonaise
- Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg naar smaak peper en zout toe.
Voor de salsa rosso
- verwarm de olijfolie in de pan en voeg al roerend alle ingrediënten (behalve de tomatenblokjes) toe.
- Breng op smaak met peper en zout
- Laat het geheel even goed doorwarmen
- Voeg tot slot al roerende de tomatenblokjes toe.
- Laat het mengsel goed afkoelen.
- Gril ondertussen de kalkoenspiesjes rondom gaar