Gehaktballetjes met mozzarella

Gehaktballetjes met mozzarella

Dit receptje heeft een beetje voorbereiding nodig!
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Ingrediënten:

  • 2 bol mozzarella in blokjes van ongeveer 1,5 cm gesneden. Je hebt 18-20 blokjes nodig.

Doe deze in een zakje en leg dit een aantal uren in de vriezer of de nacht van te voren

    ***

    • 750 gram mager rundergehakt
    • 2 ei
    • 1 theelepel knoflookpoeder
    • 1 theelepel zout
    • 1 theelepel italiaanse kruiden
    • een handvol paneermeel
    • 40 gram Parmezaan
    • 50 ml melk

    ***

    • 2 potten pastasaus naar keuze

    Instructies

    • Meng alle ingrediënten van *** tot *** en draai hier gehaktballetjes van ter grootte van een golfbal.
    • Duw in ieder balletje een blokje mozzarella en kneed het gehakt goed om de kaas heen zodat de mozzarella volledig bedekt is
    • Doe een van de potten saus in een licht ingevette slowcooker.
    • leg de balletjes hier in en giet de tweede pot erover heen.
    • 3 uur op hoog of 5 uur op laag.

    Notities / Tips / Wijnadvies

    Heerlijk met pasta en verse basilicum.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recept categorieën Slowcooker / Vlees