Gehaktbrood van Astrid Veltman

Porties: 4
Voorbereidingstijd 16 minuten
Total time 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ rode paprika
  • ½ groene paprika
  • 75 gram schouderham in één plak
  • 500 gram mager rundergehakt
  • 250 gram varkensgehakt
  • 1 ei
  • ½ dl koffieroom
  • 25 gram paneermeel
  • 1 zakje nassikruiden
  • zout
  • peper

Instructies

  • Snijd de ham en de paprika in kleine stukjes en meng die door het gehakt.
  • Voeg alle overige ingrediënten toe en vul hiermee een langwerpige cakevorm.
  • Zet het gehakt in de magnetron en bak het gehaktbrood in 15 minuten op MIDDEN HOOG (70%) af.
  • Laat het gehaktbrood 5 minuten nagaren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Magnetron koken / Rundvlees / Varkensvlees / Vlees