Gehaktbroodjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 plakjes deeg voor hartige taart diepvries (pak à 450 g)
  • 5 zoetzure augurken
  • 3 bosuitjes
  • 400 g half-om-halfgehakt
  • 1 eetlepel(s) gehaktkruiden strooibusje a 90 g
  • 1 eetlepel(s) mosterd
  • 1 zak gemengde sla extra 200 g
  • 4 eetlepel(s) Thousand Island dressing

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
  • Augurken in blokjes snijden.
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  • Gehakt vermengen met augurk, bosui en gehaktkruiden.
  • 4 deegplakjes uitspreiden op aanrecht en besmeren met mosterd.
  • Gehakt er in bergjes opleggen.
  • Afdekken met resterende deegplakjes.
  • Randen goed dichtdrukken.
  • Broodjes in ca. 25 minuten in oven gaar en bruinbakken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met sla gemengd met dressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Hartige taart / Lunch / Varkensvlees / Vlees