Geitenkaastosti met tijmhoning

AllerHande maart 2000
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 160 g geitenkaasje Bettinne Blanc (4 dunne plakken à 40 g)
  • 8 sneetjes muesli-notenbrood
  • 40 g smeerboter of margarine
  • 4 plakken Bretonse ham
  • 2 eetlepel(s) honing
  • 1 theelepel tijm gedroogde

Instructies

  • Korstjes van geitenkaas snijden.
  • Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren.
  • Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak Bretonse ham, 1 plak geitenkaas, ½ eetlepel honing en ½ theelepel tijm.
  • Boven op beleg 1 boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen.
  • Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen.
  • Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Kaas / Tosti's
Land van herkomst Wereldkeuken