Gemengde groentecurry II

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ kleine bloemkool
  • 1 grote wortel
  • 50 gram diepvriesdoperwten
  • 1 middelgrote ui
  • 50 gram pompoen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm gemberwortel verse
  • ½ theelepel korianderpoeder
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • ½ eeetlepel kurkuma
  • 2 groene paprika
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 1 grote aardappels
  • zout naar smaak

Instructies

  • Snijd alle groenten in stukjes.
  • Snijd de ui in ringen en bak die in de olie goudbruin.
  • Voeg de geraspte gemberwortel, de knoflook, de fijngehakte paprika's, de kurkuma, het korianderpoeder en zout toe en roerbak ± 3 minuten.
  • Voeg de groenten toe en bak die ± 3 minuten mee.
  • Voeg 3 dl water toe en kook het geheel op zacht vuur gaar.
  • Voeg de tomatenpuree toe en roer tot een dikke saus ontstaat.
  • Serveer met basmatirijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch