Gepofte aardappelen met zalm en verse dille

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 grote aardappels
  • 2 bakjes stoomgroenten broccoli, rode ui, paprika
  • 1 zakje dille verse
  • 1 bakje zalmsalade 200 g
  • 1 bakje zalmsnippers gerookte , 200 g

Instructies

  • Aardappelen schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken.
  • In magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden.
  • Aardappelen in handdoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren.
  • Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Helft van dille fijnhakken.
  • Zalmsalade met 2/3 zalmsnippers en fijngehakte dille mengen.
  • Aardappelen aan 1 kant insnijden en iets opendrukken.
  • Aardappelen over vier borden verdelen en zalmmengsel erin scheppen.
  • Met rest van zalmsnippers en enkele takjes dille garneren.
  • Gevulde aardappelen met groente serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met salade van sla en komkommer
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Magnetron koken / Vis / Zalm