Gepofte aardappelen met zalm en verse dille
Snel te maken
Ingrediënten
- 8 grote aardappels
- 2 bakjes stoomgroenten broccoli, rode ui, paprika
- 1 zakje dille verse
- 1 bakje zalmsalade 200 g
- 1 bakje zalmsnippers gerookte , 200 g
Instructies
- Aardappelen schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken.
- In magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden.
- Aardappelen in handdoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren.
- Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Helft van dille fijnhakken.
- Zalmsalade met 2/3 zalmsnippers en fijngehakte dille mengen.
- Aardappelen aan 1 kant insnijden en iets opendrukken.
- Aardappelen over vier borden verdelen en zalmmengsel erin scheppen.
- Met rest van zalmsnippers en enkele takjes dille garneren.
- Gevulde aardappelen met groente serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met salade van sla en komkommer