Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 8 sprieten bieslook
- azijn
- 150 gram volkoren noedels of mie
- 1 dunne prei
- 100 gram oesterzwammen
- 4 takjes koriander
- 3 theelepel kerriepoeder
- 150 gram runderreepjes ongekruid
- citroensap
Instructies
- Was de komkommer, halveer hem in de lengte en snijd de helften in smalle plakken.
- Was de bieslook en knip het klein.
- Maak een salade van de komkommer met bieslook, peper en azijn.
- Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
- Maak de prei schoon en snijd hem in ringen.
- Snijd de oesterzwammen in reepjes.
- Was de koriander en snijd de blaadjes en steeltjes klein.
- Verwarm de olie in een wok of grote braadpan en fruit hierin de prei met de kerrie.
- Bak de runderreepjes al omscheppend mee.
- Voeg de oesterzwammen en de koriandersteeltjes toe en bak ze mee.
- Voeg de uitgelekte noedels toe en laat alles op hoog vuur heet worden.
- Schep er de korianderblaadjes door en maak op smaak met een paar druppels citroensap.
- Geef de komkommersalade er bij.