Geroerbakte zalm

Geroerbakte zalm

Recept categorieën Roerbakken / Wokken, Vis, Zalm
Aantal porties: 3

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Zalm in gelijke stukken snijden en marineren met peper, zout en citroensap (5 minuten).
  • Vis drogen met keukenpapier en door bloem halen; overtollige bloem eraf kloppen.
  • Wok verwarmen met 4 eetlepels olie tot deze licht begint te walmen.
  • Vis voorzichtig in wok laten glijden en in ± 2 à 3 minuten bakken; vis in een zeef scheppen en uit laten lekken.
  • Knoflook en gember zachtjes in olie bakken.
  • Broccoli-roosjes en paprika ± 3 minuten meebakken; afblussen met sherry en sojasaus.
  • Giet de goed opgeloste aardappelzetmeel door de groentes, goed roeren.
  • Saus begint te binden; de zalm en bosuitjes toevoegen; op smaak brengen en op schaal serveren met gekookte mie.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept