Geroosterd stokbrood met tomatenspread en Serrano ham

Geroosterd stokbrood met tomatenspread en Serrano ham

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 tomaat
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • stokbrood afgebakken
  • Serrano ham
  • peper & zout

Instructies

  • Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd daarna in stukjes.
  • Maak de knoflook schoon.
  • Pureer de tomaten met de knoflook, olijfolie en een beetje peper en zout.
  • Snijd het stokbrood in schuine sneetjes en rooster ze eventjes in de oven.
  • Daarna laten afkoelen.
  • Schep een beetje tomatenspread op elk sneetje en smeer dit uit.
  • Scheur de Serrano ham in stukjes en leg op elk sneetje brood een stukje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Tapas
Land van herkomst Spanje