Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 1 rode peper
- 2 teentjes knoflook
- 2 blikjes rode zalm à 213 g
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1 pak aardappel puree met creme fraiche, 177 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200°C.
- Courgettes wassen, in lengte doormidden snijden en met scherp mesje uithollen.
- Peper schoonmaken en fijnsnipperen.
- Knoflook pellen en snipperen.
- Zalm laten uitlekken, vel en graatjes verwijderen.
- In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en stukjes courgette, peper en knoflook 5 minuten bakken.
- Zalm toevoegen en op smaak brengen met zout en peper.
- Courgettes vullen met zalmmengsel, in ovenschaal zetten, met rest olie besprenkelen en 15 minuten in midden van oven bakken.
- Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.