Gewokte Sweet Chili garnalen met noodles en paprika en prei

Een lekker zoet-pittig recept met garnalen, prei en paprika, geserveerd met wok noedels. De Sweet Chili woksaus zorgt voor een echte Chinese smaakbeleving.
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Snij de paprika's in blokjes en de prei en lente-ui in dunne ringen.
  • Kook de Conimex woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep de lente-uitjes, de garnalen en 8-10 eetlepels woksaus erdoor en wok 1 minuut.
  • Voeg de woknoedels toe en warm alles al omscheppend goed door.
  • Verhit 1 el Wokolie, wok de paprika en prei ca. 3 minuten op een hoog vuur.
  • Voeg de garnalen toe, en 8 el Conimex sweet chili woksaus en wok tot de garnalen gaar zijn. Voeg de wok noedels toe en warm alles al omscheppend goed door.
  • Serveer de gewokte sweet chili garnalen met wok noedels in een diepe kom, en bestrooi het gerecht met lente-ui ringen

Notities / Tips / Wijnadvies

SERVEERTIP
Lekker met Conimex kroepoek naturel.
VARIATIES
Vervang dan de garnalen door kippendijfilet, voor een andere smaakbeleving. Let er wel op dat de bereidingstijd ongeveer 8 minuten wordt verlengt. Snij de kippendijfilet in stukjes en wok eerst de kippendijfilet ca. 3 minuten, en voeg daarna de paprika en prei toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vis
Land van herkomst Azië / China