Gnocchi met broccoli en hazelnoten
Snel te maken
Ingrediënten
- 75 g hazelnoten
- 600 g broccoli
- 1 ½ pak gnocchi di patate à 500 g
- 75 g verse roomkaas met kruiden pakje à 125 g
Instructies
- Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren.
- Op bord laten afkoelen.
- Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden.
- In ruim kokend water met zout naar smaak 2 minuten koken.
- Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 minuten meekoken.
- Afgieten in vergiet.
- Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen.
- Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen.
- Gnocchi in 4 diepe borden scheppen.
- Rest hazelnoten erover strooien.