Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen

Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • pak gnocchi di patate aardappel-pastaballetjes, à 500 g
  • 450 g sperziebonen diepvries
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 zakje bieslook verse 25 g
  • 200 ml crème fraîche

Instructies

  • Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken.
  • Uien en knoflook pellen en snipperen.
  • In braadpan olie verhitten en ui met knoflook zachtjes bakken.
  • Zalm in stukjes snijden.
  • Bieslook fijnknippen.
  • Crème fraîche, bonen en zalm door uien roeren en verwarmen.
  • Met zout en peper op smaak brengen.
  • Gnocchi over vier borden verdelen.
  • Romig groente-zalmmengsel erop scheppen.
  • Met bieslook garneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vis / Zalm
Land van herkomst Italië