Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen
Ingrediënten
- 1½ pak gnocchi di patate aardappel-pastaballetjes, à 500 g
- 450 g sperziebonen diepvries
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 200 g gerookte zalm
- 1 zakje bieslook verse 25 g
- 200 ml crème fraîche
Instructies
- Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken.
- Uien en knoflook pellen en snipperen.
- In braadpan olie verhitten en ui met knoflook zachtjes bakken.
- Zalm in stukjes snijden.
- Bieslook fijnknippen.
- Crème fraîche, bonen en zalm door uien roeren en verwarmen.
- Met zout en peper op smaak brengen.
- Gnocchi over vier borden verdelen.
- Romig groente-zalmmengsel erop scheppen.
- Met bieslook garneren.