Gratin met gerookte zalm en een eitje

Gratin met gerookte zalm en een eitje

Gratin met gerookte zalm en een eitje

Recept categorieën Voorgerechten, Zalm
Totale tijd 35 minuten
Aantal porties: 2 personen
Calorieën 384kcal

Van wie is dit recept: Fijne-recepten.nl / Harry Bloksma
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Kook het ei in 10 minuten hard.
  • Laat afkoelen en pel deze.
  • Snijd over de lengte door midden.
  • Snijd de zalm in stukken en verdeel over de ramequins.
  • Leg er een half ei op.
  • Lepel er 4 lepels bechamelsaus over.
  • Strooi er dan de geraspte Parmezaanse kaas en vervolgens wat paneermeel. eg er een klontje boter op en zet in de oven.
  • Laat 25 minuten gratineren.
  • Laat even afkoelen voordat je het serveert.

Voedingswaarden:

Calorieën: 384 kcal

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept