Groene currypasta

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui fijngesneden grote
  • 4 eetlepels plantaardige olie
  • 12 groene pepers fijngesneden
  • 3 kruidnagels
  • 1 mespunt kaneelpoeder
  • 2 theelepels komijnpoeder
  • 4 eetlepels korianderblaadjes fijngesneden
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1 dl yoghurt
  • 1 theelepel zout

Instructies

  • Laat 1 fijngesneden grote ui in 4 eetlepels hete plantaardige olie ± 5 minuten bakken en bak 12 fijngesneden groene pepers ± 2 minuten mee.
  • Voeg 3 kruidnagels, 1 mespunt kaneelpoeder en 2 theelepels komijnpoeder toe en pureer het uimengsel glad met 4 eetlepels fijngesneden korianderblaadjes, 2 eetlepels limoensap en 1 dl yoghurt.
  • Breng op smaak met 1 theelepel zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker in curry's met eieren en groenten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Basisrecept
Land van herkomst India