Groentecurry met aardappel en broccoli

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 gram aardappelblokjes
  • 500 gram broccoliroosjes
  • 4 eetlepel(s) plantaardige olie
  • 2 ontvelde vleestomaten in parten
  • 6 eetlepel(s) Indiase kruidenpasta Patak's, pot 280 gr
  • 1 dl yoghurt

Instructies

  • Kook de aardappelen in ruim kokend water in ± 3 minuten beetgaar en kook
  • daarna de broccoli in ± 2 minuten beetgaar.
  • Spoel de aardappelen en de broccoli onder koud stromend water af en laat ze
  • uitlekken.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten 3-5 minuten.
  • Voeg de tomaat en de kruidenpasta toe, schenk er 1 dl water bij en breng het
  • geheel aan de kook.
  • Roer er van het vuur af de yoghurt door en serveer de curry direct met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch