Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 1 rode ui in ringen gesneden
- 1 paprika in reepjes gesneden
- 100 g peultjes in dunne reepjes
- 1 courgette in dunne linten
- 1 wortel in dunne linten
- 60 g ricotta
- 120 g geraspte belegen kaas
- 50 g rucola
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200° C.
- Rol het pizzadeeg met het meegerolde bakpapier uit op een bakblik.
- Bestrijk de bodem met de pizzasaus.
- Verdeel de rode ui, paprika, courgette, peultjes en de wortel over de pizzabodem. Verdeel daarna de ricotta en de geraspte kaas over de groenten.
- Bak de pizza in ca. 15-20 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en verdeel de rucola over de pizza.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gebruik een dunschiller om de courgette, wortel en komkommer in dunne linten te snijden.