Haloumi met oregano en limoen

snel te maken
Porties: 6 stuks
Total time 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • eetlepel(s) olijfolie
  • 150 g kaas haloumi
  • 2 shoarmabroodjes
  • 2 takjes oregano
  • paprikapoeder
  • ½ limoen

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Grillplaat invetten met ½ eetlepel olie.
  • Haloumi in 6 gelijke plakjes snijden.
  • Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden.
  • In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en brooddriehoekjes in ca. 3 à 4 minuten lichtbruin en krokant bakken, af en toe keren.
  • Blaadjes oregano van takjes nemen.
  • Blokjes kaas op grillplaat onder grill schuiven.
  • Kaas 1 à 2 minuten roosteren, tot kaas begint te smelten.
  • Kaas op shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder.
  • Limoen uitpersen en shaormadriehoekjes hier licht mee bedruppelen.
  • Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Fruit / Kaas
Land van herkomst Mediterraan