IJsbergsalade met kalfslever

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine krop ijsbergsla
  • 250 gram kalfslever
  • 200 gram rode uien
  • 3 eetlepels bieslook geknipte
  • 4 eetlepels rode wijnazijn
  • 8 eetlepels olie
  • 1 theelepel mosterd
  • zout
  • peper

Instructies

  • Was de ijsbergsla en snijd hem in repen.
  • Pel de ui, snijd hem in vieren en snijd de delen overlangs in stukjes.
  • Roer de azijn met 6 eetlepels olie, de bieslook, de mosterd, zout en peper tot een sausje.
  • Bak de kalfslever in de rest van de olie in 6 minuten aan beide kanten, bestrooi met zout en peper en snijd de nog lauwe lever in reepjes.
  • Meng de sla met de lever en de dressing en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kalfsvlees / Salade / Vlees