IJscoupe met fruitbolletjes en slagroom

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 kiwi’s geschild
  • ½ mango geschild
  • 1 theelepel citroensap knijpflesje
  • ½ aardbeienijs
  • ½ vanille-ijs
  • 4 wafelrolletjes met chocolade Pirouline
  • spuitbus slagroom Friesche Vlag toefjes, 250 g
  • 1 theelepel decoratie mimosa Baukje, potje 35 g

Instructies

  • Steek met een meloenbolletjesschepje zoveel mogelijk bolletjes uit het fruit.
  • Bewaar ze tot gebruik in een schaal en besprenkel ze met het citroensap.
  • Schep met een ijsbolletjestang bolletjes ijs uit het aardbeien- en vanille-ijs en leg de bolletjes minimaal 10 minuten naast elkaar op een platte schaal in de diepvriezer zodat ze stevig worden.
  • Verdeel de ijs- en fruitbolletjes over 4 glazen coupes.
  • Steek de wafelrolletjes erin, spuit een flinke toef slagroom en bestrooi deze met de mimosa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën IJs