IJstaart met mokkasmaak

IJstaart met mokkasmaak

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 zakjes Klop-Klop
  • 2 doosjes Slagroom ongeveer 1/2 liter
  • 2 zakjes Mokkaschuimkoekjes
  • 1 zakje Kletskoppen
  • 1 scheutje Advocaat

Instructies

  • Plets de schuimkoekjes en de kletskoppen met bijvoorbeeld een deegrol fijn.
  • Maak de klop-klop aan in een grote mixkom.
  • Voeg de doosjes slagroom, het mokkaschuim en 1/3 van de kletskoppen toe aan de mix en mix het geheel tot een luchtig mengsel.
  • Voeg als laatste de advocaat toe voor een zoete smaak.
  • Giet het geheel in een ronde taartvorm met een afneembare rand.
  • En strooi de overgebleven kruimels kletskoppen over het mengsel.
  • Zet de taartvorm in de diepvries, 24 uur later is de taart voldoende ingevroren en kun je hem aansnijden. Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën IJs
Land van herkomst Nederland