IJstorentje

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 stukje extra pure chocoladereep ± 15 g
  • 8 kletskopkoekjes
  • 8 bol Hertog IJs Mascarpone

Instructies

  • Schaaf met een snelschiller of kaasschaaf mooie chocoladekrulletjes van de reep.
  • Leg een kletskopkoekje op elk bord en schep er een mooie bol ijs op.
  • Druk er nog een koekje op en schep ook hier een bol ijs op.
  • Strooi de chocoladekrulletjes over het ijs en om het torentje.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Moscatel, Mediterrannee, wit, Spanje

Info:

Zo af en toe mag je best eens van een lekker toetje genieten. Kies éénmaal per week voor een lekker ijsje of ander calorierijk dessert en ga de rest van de week voor vers fruit of een mager zuivelproduct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën IJs / Nagerecht