Indiase groentecurry met eieren

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 middel grote eieren
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 400 gram roerbakgroentemix
  • 1 pot patak's tikka masala Indiase currysaus, 400 ml.
  • ½ tuinerwten diepvries, a 450 gr. biologisch
  • 2 voorgebakken franse stokbroden
  • 1 mango

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 220 graden C.
  • Eieren in ca 8 min. hard koken.
  • In wok olie verhitten.
  • Groentemix toevoegen ca. 3 min. roerbakken.
  • Currysaus en tuinerwten toevoegen en ca 10 min. laten sudderen.
  • Intussen stokbroden afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in repen snijden.
  • Eieren pellen, halveren en in curry leggen.
  • Curry serveren met stokbrood en mango.

Voedingswaarden

Calories: 600 kcal | koolhydraten: 65 g | Protein: 23 g | Vet: 27 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten
Land van herkomst India
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch