Indiase linzencurry

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram basmatirijst
  • 3 uien
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 3 eetlepel(s) zonnebloem olie
  • 2 blikken gekookte linzen a 400 gr. Bonduelle
  • 1 pot patak's tikka masala indiase currysaus 400 ml.

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Uien pellen en snipperen.
  • Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
  • In braadpan ui in olie fruiten.
  • Paprika's 2 min. meebakken.
  • Linzen laten uitlekken.
  • Linzen en tikka masalasaus door groenten roeren en 10 min. zachtjes laten sudderen.
  • Met rijst serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met; Komkommersalade.

Voedingswaarden

Calories: 675 kcal | koolhydraten: 94 g | Protein: 16 g | Vet: 25 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's
Land van herkomst India
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch