Indiase roerbakschotel met garnalen

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst
  • 1 zakje kerriepasta Tikka Masala 80 g
  • 8 eetlepel(s) volle yoghurt
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 zak Thaise groentemix 400 g
  • 1 blikje doperwten 400 g
  • 2 bak roze garnalen à 125 g
  • ½ pot mangochutney à 340 g

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Groentemix ca. 3 minuten roerbakken.
  • Doperwten laten uitlekken.
  • Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen.
  • Al roerend 300 ml water toevoegen.
  • Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen.
  • Doperwten,garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen.
  • Op smaak brengen met zout.
  • Curry serveren met rijst en mangochutney.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Land van herkomst India