Indiase wrapper met champions

Indiase wrapper met champions

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

voor de wraps:

  • 150 gram bloem evt. glutenvrij of idem maismeel
  • 150 gram boekweitmeel
  • rijstemelk - of sojamelk

vulling:

  • tofu
  • witte kool gebakken
  • Indiaase kruiden

garnering:

  • kastanje champignons gebakken
  • peterselie gesneden

Instructies

  • Meng het meel met de rijste- of sojamelk tot er een redelijk dun beslag ontstaat en bak hiervan pannekoeken.
  • Roerbak eerst de tofu en leg deze dan zo lang in een schaaltje.
  • Roerbak dan de witte kool in wat olie en voeg wat sojasaus en Indiaase kruiden toe waaronder kurkuma (geelwortel).
  • Voeg als de kool een beetje gaar is weer de tofu toe.
  • Verwarm voor de saus een eetlepel olijfolie en roer daar 4 theelepels bloem doorheen.
  • Voeg een beetje (rijste)melk, kurkuma en wat kerriepoeder toe.
  • Goed blijven roeren tot er een dikke kerriesaus ontstaat.
  • Vul de pannekoeken en vouw ze dubbel.
  • Doe er een beetje kerriesaus over en garneer het geheel met gebakken kastanje-champignons en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Wraps
Land van herkomst India
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch