Italiaanse cordon blue

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 platgeslagen kalfsschnitzels
  • 1 eetlepel(s) pest rosso
  • 4 plakjes Parmaham
  • 4 plakjes Hollandse kaas
  • zout
  • peper
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 75 gram boter
  • kaas-basilicumsaus

Instructies

  • Bestrijk het vlees met een dun laagje pesto.
  • Leg hierop een plakje Parmaham en een plakje kaas.
  • Vouw de schnitzels dubbel en zet ze vast met een coctailprikker.
  • Snij de uitstekende stukken ham en kaas weg.
  • Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • Verhit de olie in een koekenpan en laat hierin 50 gram boter smelten.
  • Bak het vlees op halfhoog vuur in 10 min. bruin en gaar, keer het halverwege om.
  • Bereide de kaas-basilicumsaus met 25 gram boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kalfsvlees / Vlees
Land van herkomst Italië