Italiaanse stoofschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 200 gram prei in ringen
  • 1 groene courgette in blokjes
  • ½ struik bleekselderij in stukjes
  • 1 rode en 1 groene paprika in reepjes
  • ½ bloemkool in roosjes
  • 1 broccoli in roosjes
  • 1 kleine winterwortel in plakjes
  • 2 tomaten in blokjes
  • 1 rode ui in ringen
  • 1-2 teentjes knoflook
  • 2-3 takjes dille
  • zout peper
  • 250-300 gram pasta bijvoorbeeld farfalle (strikjespasta)

Instructies

  • Verhit de olie in wok, voeg alle groenten, de knoflook en de dille toe en bak ze 2-3 minuten met het deksel op de wok.
  • Laat de groenten daarna zonder deksel nog 10 minuten zachtjes bakken.
  • Breng het gerecht eventueel op smaak met zout en peper.
  • Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
  • Serveer de groenten met de pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Stoofpot
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch