Jambon à la Normande
(Normandische ham)
Ingrediënten
Instructies
- Kook de eieren in 10 minuten hard.
- Hak de noten fijn.
- Was de selderij en hak een stuk fijn.
- Pers de citroen uit.
- Snij het hart van de andijvie fijn.
- Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snij in kleine blokjes.q
- Schenk er wat citroensap over.
- Pel de eieren.
- Hak het wit van de eieren fijn.
- Stamp de dooiers met de mosterd fijn.
- Voeg de slagroom beetje bij beetje toe.
- Voeg de rest van het citroensap door met zout en peper.
- De saus moet zalfachtig zijn.
- Meng in een kom, noten, selderij, appel gehakt ei en reepjes andijvie.
- Bind de compositie met de saus.
- Leg een portie op een plak ham.
- Rol op als een dikke sigaar.
- Serveer koud met geroosterd brood en boter.