Kaasfondue met tomaat

Boodschappen 10-2006
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook uitgeperst
  • scheutje olijfolie
  • 1 blik gepelde tomaten à 400 g gepureerd
  • 2 theelepel gedroogde majoraan
  • 2 theelepel gedroogde oregano
  • 2 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • versgemalen peper
  • 600 g belegen kaas geraspt

Instructies

  • fruit de ui en knoflook in een scheutje olijfolie.
  • Voeg de gepureerde tomaten toe, de kruiden en versgemalen peper.
  • Voeg tenslotte de kaas beetje bij beetje toe en laat alles op een laag vuur smelten.
  • Blijf goed roeren tot alle kaas gesmolten is.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met stukjes stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fondue / Kaas