Kaaswraps gevuld met gebakken ui, champignons, spinazie en ei

Kaaswraps gevuld met gebakken ui, champignons, spinazie en ei

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Kaas
  • Ui
  • Spinazie
  • ei
  • Champignons

Instructies

  • Je pakt een velletje bakpapier op een rooster en legt daar een kom op en tekent een cirkel.
  • Die cirkel vul je met geraspte kaas en doe je het heel kort in de oven tot de kaas is gesmolten.
  • Daarna laat je deze even hard worden.
  • Dus niet meteen proberen te pakken, want dat lukt niet, maar ook niet te lang wachten want dan breekt ie
  • In een koekenpan doe je beetje olie en hier bak je een klein gesneden rood uitje in, wat klein gesneden champignons.
  • Als de ui een mooie kleur heeft doe je er wat fijn gesneden spinazie bij, ff samen laten bakken en dan een eitje erbij.
  • Wat zout en zwarte peper en lekker alles door elkaar mengen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Wraps