Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 kipfilets
- 4 flinke eetlepels groene pesto
- kipkruiden
- 100 gram serranoham plakjes
- 8 plakjes cheddarkaas
Instructies
- Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
- Snij de kipfilet in de lengte in maar niet helemaal door en door. Klap open en smeer in met de pesto.
- Leg de cheddarplakjes tussen de kip ( 2 plakjes per filet). Klap de kipfilet dicht.
- Spuit de buitenkant van kip in met wat bakspray en bestrooi met kipkruiden.
- Doe de serranoham om de filet heen.
- Doe eventueel wat prikkers aan de open kant in de kip zodat het niet verschuift.
- Doe de kipfilets in een vuurvaste schaal die in de airfryer past en spuit die schaal ook in met wat bakspray.
- Leg de kipfilets er in.
- Doe 15 minuten, zonder anti-spatdeksel, in de airfryer
Notities / Tips / Wijnadvies
Gegeten met roerbak groente en patatjes.