Kippenlevertjes met mangochutney

Snel te maken
Porties: 10 stuks
Total time 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g kippenlevertjes
  • 2 eetlepels bloem
  • 15 g boter of margarine
  • 10 theelepel mangochutney pot a 340 g
  • 1 doosje tuinkers

Instructies

  • Levertjes in stukjes ter grootte van lepelholte snijden.
  • Bestrooien met zout, peper, door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen.
  • In koekenpan boter verhitten en levertjes in ca. 2 à 3 minuten gaarbakken.
  • In elke lepelholte 1 theelepel chutney scheppen.
  • Vervolgens gebakken kippenlevertje erin leggen en amuses bestrooien met geknipte tuinkers.
  • Warm serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Gevogelte / Kip