Koek vergulden
Ingrediënten
Voor het glazuur
- 125 gram poedersuiker
- 1 cup(s) gepasteuriseerd eiwit
Voor de versieringen
- zilverpilletjes
- decoratiemusket
- decoratiehagel
- decoratieroosjes
- decoratiemimosa
- minismarties
Instructies
- Alle versieringen in bakjes op de tafel zetten. Voor ieder kind een placemat of blad bekleden met aluminiumfolie en hierop een speculaaspop leggen.
- In een kom poedersuiker met eiwit en water tot een glad en glanzend glazuur roeren. Glazuur eventueel verdelen over kleiner kommetjes en ook op tafel zetten.
- Een beetje glazuur op een speculaaspop scheppen en dit met de bolle kant van een lepel of met een glad mes over de speculaaspop uitspreiden. De poppen versieren met gekleurde snoepjes en ander decoratiemateriaal. Het glazuur hard laten worden.
Voedingswaarden
Calories: 595 kcal | koolhydraten: 130 g | Protein: 6 g | Vet: 5 g