Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g rauwe gepelde grote garnalen
  • 1 pakje Conimex Mix voor Mihoen Speciaal
  • Conimex Wok Olie
  • 1 zak Conimex Mihoen
  • 1 grote paksoi

Instructies

  • Meng de garnalen met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
  • Wel de groente-kruidenmix minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.
  • Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Was en snijd de paksoi in reepjes.
  • Verhit een grote wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok hierin de garnalen 2 minuten.
  • Voeg de paksoi toe en wok ca. 2 minuten mee.
  • Voeg de gewelde groente-kruidenmix toe.
  • Voeg de mihoen toe en warm het geheel goed door.
  • Schep de kruidige mihoen in 4 diepe borden of kommen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Serveer er Conimex Kroepoek Cassave bij voor een lekker knappertje en zet frisse Sambal Tjampoer op tafel voor degenen die van pittig houden.

Variatietip:

Bak met de paksoi de fijngeraspte schil van een citroen mee. Bestrooi het gerecht met fijngehakte koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Mie / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Oosters