Makreelcurry met naanbrood

Snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 gestoomde makreel ca. 350 g
  • 1 ui
  • 1 bloemkool
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 4 eetlepel(s) milde currypasta pot à 285 g
  • 1 blik tomatenblokjes 400 ml
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 pak naanbrood met knoflook en koriander 280 g
  • 10 g verse koriander zakje à 25 g

Instructies

  • Makreel schoonmaken en in stukken verdelen.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Ui 2 minuten zacht bakken.
  • Currypasta toevoegen en 2 minuten meebakken.
  • Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen.
  • Curry 8 minuten zacht laten koken.
  • Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
  • Makreel aan curry toevoegen en nog 2 minuten meewarmen.
  • Met zout en peper op smaak brengen.
  • Koriander fijnknippen.
  • Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Curry's / Hoofdgerechten / Vis