Makreelcurry met naanbrood
Snel te maken
Ingrediënten
- 1 gestoomde makreel ca. 350 g
- 1 ui
- 1 bloemkool
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 4 eetlepel(s) milde currypasta pot à 285 g
- 1 blik tomatenblokjes 400 ml
- 200 ml kokosmelk
- 1 pak naanbrood met knoflook en koriander 280 g
- 10 g verse koriander zakje à 25 g
Instructies
- Makreel schoonmaken en in stukken verdelen.
- Ui pellen en snipperen.
- Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen.
- In braadpan olie verhitten.
- Ui 2 minuten zacht bakken.
- Currypasta toevoegen en 2 minuten meebakken.
- Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen.
- Curry 8 minuten zacht laten koken.
- Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
- Makreel aan curry toevoegen en nog 2 minuten meewarmen.
- Met zout en peper op smaak brengen.
- Koriander fijnknippen.
- Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.