Marokkaanse lamschotel
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 700 gram lamsvlees ( in stukken gesneden schouder of poot)
- 2 theelepels gemalen komijn
- 2 theelepels gemalen koriander
- 1 theelepel kaneel
- ½ theelepel chilipoeder
- 2 ui
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 400 gram tomaat (blikje)
- 400 gram kikkerwten (blikje)
- 1 zoete aardappel (gepeld en in blokjes gesneden)
- 1 groentebouillonblokje
- peper & zout
***
- 75 gram gedroogde abrikozen (in kleine stukjes gesneden)
- maizena
Bereidingswijze:
- Tot aan *** alles in de slowcooker.
- 8 uur op laag.
- Daarna de slowcooker op hoog zetten, de maizena aanmaken met wat kookvocht en door de saus roeren, samen met de stukjes abrikoos.
- Nog een half uurtje doorgaren.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept