Mexicaanse roerbakschotel
Ingrediënten
- zie bereidingswijze
Instructies
- Snijd 400 gr bieflapjes in dunne reepjes en kruid ze met 1,5 eetlepel
- Mexicaanse kruiden.
- Maak 1 grote rode paprika en 2 stengels bleekselderij schoon en snijd ze in
- stukjes.
- Snijd 2 bosuitjes in ringetjes.
- Verhit 4 eetlepels Blue Band Vloeibaar (= 50 gr) in een wok of hapjespan en
- bak het vlees al omscheppend snel bruin.
- Pers er 1 teentje knoflook boven uit.
- Roerbak de paprika, de bleekselderij en de bosui ± 2 minuten mee.
- Voeg 1 blikje maïskorrels á 150 gr en 1/2 dl sinaasappelsap toe.
- Laat het gerecht nog ± 2 minuten zachtjes sudderen.
- Lekker met rode kidneybonen.
- Tip: Deze Mexicaanse roerbakschotel is ook heel lekker als vulling voor
- taco's.
- Verdeel dan wat fijngesneden ijsbergsla over 8 tacoschelpen en leg deze op 4
- borden.
- Schep de roerbakschotel erin en ernaast.
- Strooi er geraspte oude kaas over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Deze Mexicaanse roerbakschotel is ook heel lekker als vulling voor taco's.
Verdeel dan wat fijngesneden ijsbergsla over 8 tacoschelpen en leg deze op 4 borden.
Schep de roerbakschotel erin en ernaast.
Strooi er geraspte oude kaas over.
Verdeel dan wat fijngesneden ijsbergsla over 8 tacoschelpen en leg deze op 4 borden.
Schep de roerbakschotel erin en ernaast.
Strooi er geraspte oude kaas over.