Mexicaanse wrap

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 1 rode paprika in kleine stukjes
  • 1 blik maïskorrels à 300 g
  • 1 zakje Casa Fiesta taco seasoningmix à 35 g
  • 4 wrap tortilla's
  • 50 g gemengde sla
  • 200 ml zure room

Instructies

  • Bak het gehakt in de hete olie bruin en rul.
  • Voeg de ui, de knoflook en de paprika toe en bak alles 5 minuten op een half-hoog vuur.
  • Schep de maïskorrels en het zakje seasoningmix erdoor en voeg 120 ml water toe.
  • Laat alles 15 minuten zachtjes pruttelen.
  • Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel er de sla, de gehaktsaus en de zure room over.
  • Vouw ze dubbel en serveer direct.
  • Lekker met tomatensalade.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Andes Peaks, Syrah
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees / Vlees / Wraps
Land van herkomst Mexico