Mexicanschnitzel met tortilla’s

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 verpakking Vivera Vega Mexican Schnitzel 2 x 100g of Vivera Vega Schnitzel Naturel 2 x 100g
  • 100 g kidneybonen uit blik
  • 100 g maïs uit blik
  • 1 grote tomaat
  • 1 avocado
  • 1 krop ijsbergsla
  • 2 maïstortilla’s
  • 1 groene Spaanse peper
  • 1 eetlepel(s) limoensap
  • 75 g geraspte oude kaas
  • zout
  • peper

Instructies

  • Snijd de tomaat, de avocado en de Spaanse peper in kleine stukjes.
  • Meng de tomaat, de avocado, de fijngesneden Spaanse peper, het limoensap, zout en peper door elkaar.
  • Snijd de ijsbergsla in reepjes, schep de uitgelekte maïs en kidneybonen erdoor.
  • Verwarm de maïstortilla’s even in de oven of koekenpan.
  • Verdeel de sla de en het mengsel over de tortilla’s.
  • Rol de tortilla’s op, steek ze vast met een cocktailprikkertje en bestrooi ze met de geraspte kaas.
  • Leg de tortilla’s in een ingevette ovenschaal en zet ze onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  • Bak ondertussen de Vivera Vega Mexican Schnitzels zoals op de verpakking is aangegeven en serveer deze met de tortillawraps.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Tortilla / Vleesvervangers
Land van herkomst Mexico
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch