Mexicanschnitzel met tortilla’s

Recept categorie(ën) Tortilla, Vleesvervangers
Land van herkomst Mexico
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 2 personen

Van wie is dit recept: V-Day
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Snijd de tomaat, de avocado en de Spaanse peper in kleine stukjes.
  • Meng de tomaat, de avocado, de fijngesneden Spaanse peper, het limoensap, zout en peper door elkaar.
  • Snijd de ijsbergsla in reepjes, schep de uitgelekte maïs en kidneybonen erdoor.
  • Verwarm de maïstortilla’s even in de oven of koekenpan.
  • Verdeel de sla de en het mengsel over de tortilla’s.
  • Rol de tortilla’s op, steek ze vast met een cocktailprikkertje en bestrooi ze met de geraspte kaas.
  • Leg de tortilla’s in een ingevette ovenschaal en zet ze onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  • Bak ondertussen de Vivera Vega Mexican Schnitzels zoals op de verpakking is aangegeven en serveer deze met de tortillawraps.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept