Mie met tofu, ei en gebakken uitjes
AllerHande 05 2005
Ingrediënten
- 400 g mienestjes
- 4 eieren
- 2 eetlepel(s) olie
- 1 bakje tofu pittig gekruid 180 g, Biologisch
- 1 zak Chinese roerbakmix 400 g
- 1 zakje mix voor bami goreng
- 25 g gebakken uitjes
Instructies
- Mienestjes in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- Eieren in 6-7 minuten net hard koken.
- In wok olie verhitten en tofu 3 minuten bakken.
- Roerbakgroenten erdoor scheppen en nog 5 minuten op laag vuur bakken, af en toe omscheppen.
- Bamikruidenmix en 150 ml water door groenten roeren en 1 minuut verwarmen.
- Mie afgieten en in wok scheppen.
- Gerecht nog 2-3 minuten al omscheppend bakken.
- Eieren pellen en halveren.
- Mie op vier borden scheppen.
- Eieren en gebakken uitjes over mie verdelen.